Jordi Ferrer

Jordi Ferrer és Soci – Director i fundador de T & L. Posseeix un PDD per l’escola de negocis IESE de Barcelona, una MIM per la California State University de Northridge (Califòrnia) , i un MBA i Diploma en direcció empresarial d’ESADE.

Durant els darrers 15 anys ha estat responsable de més de 250 projectes relacionats amb els sectors de turisme i oci. Ha treballat per a entitats multilaterals i clients de primer nivell en el sector privat, i també ha assessorat a un gran nombre de consells d’administració i presidents d’empreses líders en el sector oci.

Així mateix, compta amb més de deu anys d’experiència professional assessorant a parcs temàtics de gran format i a complexos turístics . També ha prestat serveis d’assessoria a la presidència de Warner Music Europa a Alemanya durant un període de 5 anys.

És membre fundador de ULI Europe (Urban Land Institute) i membre fundador i vicepresident de l’Aula d’Innovació Turística d’ESADE. Ha estat conseller d’un fons d’inversió de capital estranger per al desenvolupament de projectes d’entreteniment de gran format.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!