Gerhard Vanzi

Gerhard Vanzi va néixer i va créixer a la bella àrea de les Dolomites. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Verona, en l’especialitat de comercialització turística.
Des de 1992 participa amb entusiasme en la comercialització de Dolomiti Superski, el major complex d’esquí del món, amb 450 remuntadors i 1.200 km de pistes.
Actualment lidera el desenvolupament del darrer producte de Dolomiti Superski: el nou Dolomiti SuperSummer, focalitzat en la planificació estratègica de màrqueting, el branding corporatiu i el desenvolupament del mercat internacional.


Sessió 3: La creació d’icones per atraure visitants a la muntanya

La bellesa dels cims: claus per promoure i atreure visitants per al turisme d’estiu; el cas de la campanya d’estiu de Dolomiti Superski
 9 d’abril, 12.30 – 13.30h 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!