Bruno Lüthi

Després de graduar-se de l’escola de turisme de Sierre, Bruno Luhti va iniciar la seva carrera professional com a editor en “hotel+touristik revue” a Berna (Suïssa).

Més tard, i durant diversos anys, va treballar en comunicació corporativa i com a periodista a Zuric.

Després va estar 5 anys a càrrec del Programa de Qualitat de Turisme de Suïssa, a La Federació de Turisme de Suïssa a Berna.

Des de 2001 dirigeix les accions de màrqueting de la secció de refugis de muntanya del Club Alpí Suís.

És un apassionat excursionista, ciclista i esquiador expert, i un entusiasta practicant de curling. A més de la seva família, està molt interessat en temes de caràcter cultural i social.


Sessió 4: El valor de l’allotjament i la restauració típics de muntanya

L’hostaleria als alts Alps: el cas de la cadena de refugis del Club Alpí Suís, Club Alpí Suís
 9 d’abril, 13.30 – 17.00h  

Els refugis de muntanya del Club Alpí Suís compten amb una tradició de més de 150 anys. Construïts originàriament per donar aixopluc a alpinistes i escaladors, s’han reconvertit en còmodes edificacions de muntanya adaptades a les necessitats d’excursionistes i senderistes, proporcionant serveis hotelers com restauració, habitacions petites i sanitaris, tot això sense deixar d’oferir una experiència única en un entorn natural inigualable.

A conseqüència del canvi climàtic i d’acord a les demandes dels nous consumidors, a finals del segle passat el Club Alpí Suís va optar per la modernització de la seva xarxa de refugis, oferint més serveis i adaptant-se a les necessitats de nous segments de mercat

Solucions arquitectòniques i tècniques innovadores, combinades amb nous serveis, i amb una estructura de comercialització àgil i moderna, el SAC ha aconseguit donar la volta i incrementar cada any el nombre de pernoctacions i el seu volum de negoci.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!