Branimir Botev

Branimir Botev té un Màster en Sociologia per la Universitat “Sant Climent d’Ohrid” de Sofia ” i parla amb fluïdesa francès, anglès i rus.

Va començar la seva carrera professional el 1985 al Ministeri d’Indústria.

El 1987 va ser nomenat director general de l’Institut de Màrqueting, i posteriorment es va traslladar a França per integrar-se a l’equip del president François Mitterrand . Entre 1988 i 1992 va ser director general del Centre de formació intergovernamental franco-búlgar per a alts executius d’empreses.

En 1998 va ser Assessor sènior i secretari del Consell d’Administració del Consell de Ministres , i l’any següent va esdevenir membre del Consell d’Administració i del Consell Científic de l’Institut Europeu d’Administració Pública ( EIPA ).

En 2006 va ser nomenat President de l’Associació de Fabricants, Importadors i Distribuïdors de Begudes Alcohòliques de Bulgària, i el 2007 va passar a formar part de la Direcció de la Confederació Europea de Begudes Alcohòliques amb seu a Brussel·les.

Entre 2002 i 2004 va exercir la funció de cofundador i copresident de l’Associació Best2Be Búlgar-Belga. Posteriorment va ser membre del Consell Científic Assessor Empresarial del ministre d’Agricultura i Alimentació i de la Junta Nacional de Turisme.


Sessió 8: La diversificació turística de les estacions de muntanya
Bulgària: la destinació emergent de turisme de muntanya a l’estiu
 10 d’Abril, 15.00 – 16.30h 

1. Bulgària en el mapa del món. El clima i els recursos naturals – una petita aproximació geogràfica del país i presentació dels principals complexes de muntanya.
2. Bulgària – Milers d’oportunitats pel turisme – Presentació dels productes turístics que cal considerar com a opcions estratègiques per atreure visitants a la muntanya a l’estiu.
3. Per què hauríem d’optar per unes vacances d’estiu a la muntanya? – Perfil del turista d’estiu, els motius per triar una estada estival a la muntanya.
4. Quina és la fórmula d’èxit del turisme d’estiu? – Perfil del turista i tipus de vacances a les muntanya.
5. Oportunitats i desenvolupament potencial del turisme d’estiu a la muntanya – oportunitats de desenvolupament de les àrees sense explotar.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!