Bernhard Joachim

És llicenciat en Administració d’Empreses i va ser professor d’Oci i Turisme de 2005 a 2010 a l’escola professional Ostallgäu / Füssen, a Alemanya.

Desde 2002, Bernhard Joachim és Director General de l’Associació de Turisme de Allgäu / Bayerisch-Schwaben, i des de 2004 d’Allgäu Màrqueting, Baviera.

Al començament de la seva carrera professional, de 1983 a 1986, va treballar com assistent de la junta Directiva de Coach Travel Tour Operator Dannenmann.

El 1986 va ser nomenat director general de Turisme de la ciutat de Meersburg, una de les perles medievals dell Llac Constance. Va deixar aquest lloc per unir-se a l’Associació de Turisme d’Allgäu l’any 2002.

És membre del Comitè de Màrqueting de Lake Constace Asociación International, i del grup de publicitat USA – Japó, de l’Associació de Turisme de l’estat de Baden Württemberg, així com portaveu de la corporació “BodenSeeTeam”.


Sessió 7: El benestar modern i les activitats “postesportives” d’estiu

El benestar i la salut de muntanya: atracció tot l’any, el cas de l’Allgäu, Alemanya
 10 d’abril, 11.30 – 13.00h 

Allgäu / Baviera
Benestar i salut alpins com a atracció quatre estacions .

Fets i xifres :
Allgäu  té aprox . 18 M de pernoctacions i 3.5 M d’ arribades. Amb una població de 650.000 habitants és una de les regions més turístiques d’Alemanya/Baviera. Un 40 % de les pernoctacions corresponen a la temporada d’hivern i un 60% a la d’ estiu.
Està situat a l’extrem sud-oest de Baviera, al nord dels Alps.
El seu mercat emissor més important i més proper és Alemanya (85 % de clients ) .
Estratègia de destinació:
Els eixos centrals de negoci són: benestar/salut, senderisme, bicicleta, i les activitats d’hivern.
Cadascun d’aquests temes ha desenvolupat el seu producte líder amb el seu propi USP (argument principal de venda)
Liderant el producte de benestar / salut:
Eslògan: ” Benestar Alpí – Salut Natural ” .
Descripció i costos del procés de desenvolupament del producte líder. Socis del procés .
Descripció dels productes d’estiu i d’hivern
Èxit i millora contínua de la destinació Allgäu de benestar i salut amb caràcter alpí i regional .
Nova etapa de desenvolupament amb salut i cura del cos

 

Presentation

VIDEO

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!