Bruno Hallé

De família hotelera, va començar la seva carrera amb estudis en Hoteleria i Turisme, i més tard en Administració: MBA en Gestió Hotelera Internacional per la Universitat de Cornell, PDD per l’IESE Business School de Barcelona i diversos postgraus per la Universitat de Cornell.

En Bruno ha estat un apassionat de la seva feina en hostaleria i consultoria estratègica durant els últims 20 anys dels quals, 13 els ha dedicat a la seva pròpia empresa, Magma Hospitality Consulting. Amb oficines a Barcelona i Londres, en Bruno té experiència professional en més de 25 països i ha realitzat més de 250 estudis de mercat i de viabilitat per a inversors nacionals i internacionals i grups d’hotels. més informació MAGMA Hospitality Consulting

Bruno Hallè –”Legislació d’allotjament: benchmarking d’Andorra amb altres destinacions consolidades”.

Analitzem breument els canvis experimentats pels consumidors a causa de l’auge d’internet, al canvi dels comportaments de compra i al tema de la inestabilitat de destinacions de primer nivell, fets que han portat a adaptar la llei d’allotjament turístic a la nova casuística mundial. Per realitzar aquesta adaptació de la llei s’han analitzat normatives hoteleres de països com Suïssa, Regne Unit i Austràlia, així com el comportament de ciutats com París, Londres, Berlín, Amsterdam i Roma davant la invasió dels habitatges d’ús turístic. Un altre factor analitzat i que s’inclou com a factor important en la nova llei és l’impacte de la reputació online tant en el sector d’allotjament turístic com en els consumidors finals. Finalment es presenten els principals objectius de la Llei 16/2017, de 13 de juliol, general d’allotjament turístic i els 4 pilars sobre els quals se sustenta.