Fiona Pià

Fiona Pià

La doctora Fiona Pià va néixer a Andorra i té un doctorat en arquitectura i planificació urbana a l’EPFL (Institut Federal Suís de Tecnologia de Lausana). La seva recerca se centra en l’elaboració de nous models d’urbanització i mobilitat sostenible a les muntanyes. El seu treball ha estat guardonat diverses vegades i revesteix gran interès per a acadèmics i comunitats locals interessades.

A més del seu treball de recerca acadèmica i científica a LAMU (laboratori d’arquitectura i mobilitat urbana de EPFL), Fiona Pià és arquitecta sòcia de dl-a, Designlab-Architecture LLC a Ginebra. La seva empresa és líder en el disseny i implementació de projectes alpins com “Montagne Alternative” (Valais-Suisse). Designlab-Architecture també es troba entre les firmes líders en el Projecte Andermatt Swiss Alps (Uri-Suïssa). La Dra. Pià té publicacions i projectes relacionats amb l’arquitectura.

Més informació: Publicacions acadèmiques:  https://people.epfl.ch/cgibin/people?id=113431&op=publications&lang=fr&cvlang=fr

Projectes d’arquitectura: http://www.dla.ch/sample_proj_type.php?type=Tourisme

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr