Dimitrios Buhalis

Dimitrios Buhalis

El professor Dimitrios Buhalis és cap de Departament de Turisme i Hostaleria, director del Laboratori de eTurisme i director adjunt del Centre Internacional d’Investigació de Turisme i Hostaleria a la Universitat de Bournemouth (Anglaterra).

És un expert en Gestió Estratègica i Màrqueting especialitzat en Aplicacions de les Tecnologies de la Informació i la comunicació en les indústries de Turisme, Viatges, Hoteleria i Oci. La seva àrea d’investigació abasta una sèrie de disciplines i està estudiant l’adopció d’innovacions per crear valor per a consumidors i organitzacions. L’enfocament actual de la investigació inclou Smart Tourism, SOCOMO Màrqueting (Context de les xarxes socials i Mobile Marketing), Realitat Augmentada, Gestió i Personalització de l’Experiència, Reputació i Estratègies de Xarxes Socials, Turisme Accessible i de Dieta Especial (Al·lergens).

L’estreta col·laboració amb la indústria, els governs i les organitzacions internacionals de tot el món garanteix que els resultats tinguin rellevància i impacte en el món real alhora que empenyen constantment els límits del coneixement i l’excel·lència acadèmica. Més informació:  eTourism LabInternational Centre for Tourism and Hospitality Research

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr