Salutació del cònsol major

Entre l’11 i el 13 de març del 2020 Canillo serà la seu de l’onzena edició del congrés mundial de turisme de neu i de muntanya.  La primera vegada que vàrem tenir aquest honor va ser a l’any 2005 en motiu de la 4a. Edició.  Ara tornem estar a punt. El treball que s’ha dut a terme de forma conjunta amb l’Organització Mundial del Turisme i el Govern d’Andorra ha permès definir la temàtica del congrés amb temes d’actualitat que esperem siguin del vostre interès.

 

Canillo afronta aquest nou repte amb moltes ganes i il·lusió perquè estimem la neu i la muntanya i ens en fem partícips. És un objectiu permanent atraure el turisme de neu i de muntanya durant tot l’any. Els aficionats als esports d’hivern valoren la extensió i la qualitat dels nostres dominis esquiables a Soldeu, el Tarter i el Forn que ens han permès organitzar proves la copa d’Europa i de la Copa del món al més alt nivell entre els anys  2012 i 2019.  També som un referent pel que fa al turisme d’estiu a partir de la difusió del nostre ric patrimoni natural i Cultural. Destaca el valor natural i paisatgístic de la Vall d’Incles. El llegat del nostre romànic es posa de manifest amb les esglésies de Sant Joan de Caselles i de Sant Miquel de Prats. Es recomana també una visita al santuari de Nostra Senyora de Meritxell un conegut lloc de culte i de turisme religiós. Com a oferta lúdica i esportiva us oferim els serveis del Palau de Gel d’Andorra a Canillo. Això només és un tast del que us podem oferir.

 

El visitant pot trobar a la nostra parròquia una gran oferta pel que fa a allotjaments turistics i disposa de les infraestructures i serveis indispensables per a què l’estada entre nosaltres sigui el més cómoda i agradable possible.

 

És el meu desig que aquesta nova edició del congrés sigui molt enriquidora i us emporteu un bon record de l’estada a Canillo.

 

Us esperem

 

 

Josep Mandicó Calvó

Cònsol major de Canillo

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr