Martin Gaffuri

Amb un títol de Màster en Màrqueting i un Màster II en Comunicació realitzats en una escola de negocis francesa, Martin va començar la seva carrera professional a la indústria de l’esport.  En primer lloc, va treballar a Salomon, on va ocupar un càrrec en la gestió de producte, després es va incorporar a Adidas també en la gestió de producte per als Jocs Olímpics de Pequín en ciclisme i triatló i, finalment, va treballar a Scott Sports com a Assistent de comunicació per atletisme. Durant 5 anys va exercir com a empresari i va crear dos startups digitals també relacionades amb els esports. Posteriorment, va tornar a les oficines d’Scott Sports a Suïssa com a Director de comunicació d’atletisme i Director de màrqueting d’esports a principis de 2015.

Quan no és a l’oficina o es troba participant en esdeveniments, trobaràs en Martin a la muntanya fent allò que més li agrada: trail i curses de muntanya a l’estil alpí.


Sessió 2

2 març, 15:30 – 18:00h

Creació d’atractiu per als complexos de muntanya sostenibles: compensació central i d’autenticitat a llarg termini

En un mercat de l’esport a l’aire lliure competitiu, el màrqueting d’esports segueix sent una eina eficient per promoure la marca. Els enfocaments tradicionals tendeixen a cercar esdeveniments ben establerts amb xifres elevades (participants, públic) que ambdues marques i escenaris valoren com a ROI (retorn sobre la inversió) directe. Sobre la base dels esdeveniments promocionats per Scott, explorarem les oportunitats que ofereixen esdeveniments generats petits, centrals i d’imatge i com la implementació de les mesures adequades pot oferir resultats d’èxit de llarga durada per a tots els accionistes implicats.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr