Enric López C

L’Enric és director del Màster Universitari “Direcció d’Empreses Turístiques”, dels estudis d’especialitat en “E-Tourism: estratègies de màrqueting i comercialització on line”, i responsable de l’Àrea de màrqueting dels estudis de Grau i Postgrau de l’Escola Universitària de Turisme i Hoteleria CETT – Universitat de Barcelona.

En l’àmbit del “eTourism ” és investigador i expert en temes relacionats amb la presència online i mobile de les organitzacions turístiques: comunicació, comercialització, reputació online, emprenedoria… etc. I participa habitualment com a conferenciant en jornades, conferències i actes relacionats amb aquesta temàtica, a més de formar part de diversos comitès científics de congressos acadèmics sobre el seu àmbit de coneixement.

És codirector juntament amb Nextel Treval, de l’estudi “Presència online i mobile del sector wellness a Espanya”; Codirector juntament amb Vivential Value del projecte “Intel·ligència turística per competir al mercat xinès: Reputació online dels hotels espanyols des de la visió dels turistes xinesos”; I codirector juntament amb EscapadaRural.com i Netquest, de l’Observatori de Turisme Rural a Espanya 2013, 2014 i 2015″


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr