Douglas Pate

Douglas es va graduar amb honors en la Llicenciatura d’Enginyeria per la Universitat de Bath, on va realitzar part dels seus estudis en francès. Va iniciar la seva carrera professional en la indústria de l’acer, després va treballar en l’àmbit del petroli i posteriorment es va incorporar al departament d’IT d’Olivetti. Les IT li van permetre fer el salt el 1989 a Leningrad on va crear una joint venture britànico-soviètica multidimensional “Astrelle”, fet que va permetre que es convertís en un dels tres primers proveïdors enregistrats d’IBM PC a l’antiga Unió Soviètica.

La seva trajectòria professional el va portar a Dinamarca, on va crear una de les distribuïdores de més èxit de productes per al cabell professionals d’alta qualitat a Escandinàvia. Va arribar a Barcelona a finals dels 90 on, encara en el sector dels productes de bellesa d’alta qualitat, va crear una empresa de distribució nacional.

Douglas ha estat implicat de forma activa en l’esport de competició. A més d’ésser un golfista excel·lent, fou President de la Lliga de futbol de regles australianes danesa (1995), ha representat el RU, Dinamarca, Catalunya i Andorra i ha entrenat les seleccions catalana i andorrana de futbol de regles australianes per a campionats europeus. Douglas és l’àrbitre de futbol de regles australianes amb més campionats europeus (8) realitzats. El 2014, va rebre l’encàrrec d’arbitrar a Londres la final europea femenina.

Actualment, és ambaixador d’esports (CEA) per Andorra i Funcionari d’enllaç internacional de la Federació ciclista andorrana.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr