Bruno Lalande

Director d’estratègia a Europa, l’Orient Mitjà i Àfrica

Bruno Lalande es va incorporar a Repucom el novembre de 2012 com a Director d’estratègia EMEA, amb seu a París.

Durant més de 20 anys, Bruno Lalande ha treballat com a assessor de confiança de marques, titulars de drets, agències, mitjans i governs als sectors de l’esport i l’entreteniment a la regió EMEA. A Repucom, ofereix el seu assessorament a l’entorn de la indústria dels esports i l’entreteniment amb els seus reptes estratègics. En el camp concret de l’acolliment d’esdeveniments, l’experiència GTE de Repucom proporciona una visió precisa a tots els interessats en les seves projeccions ex-ante i mesures postesdeveniment.

Bruno Lalande va començar la seva carrera el 1993 mitjançant la confundació d’Access Press International (API), un institut d’investigació especialitzat en la investigació de mitjans i mercat (promoció i editorial). L’any 2000, es va incorporar al grup WPP on va dirigir Kantar Sport i el departament d’informació de Kantar Media. Posteriorment, es va incorporar al Grup Lagardère a la direcció general del departament d’esports en qualitat de Secretari General d’Europa i Àfrica.

Com a especialista en màrqueting de l’esport, en Bruno també participa activament en diferents cursos de formació a instituts com Sciences Po Paris, HEC y ESCP. És coautor del llibre ‘Marks and Measures, a decade of sport business’ (RLT) (Marques i mesures, una dècada del negoci de l’esport).

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr