Sra. Montserrat Peñarroya

Especialista en Màrqueting Digital. Graduada en Turisme, amb un Postgrau en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, i un Màster en Societat de la Informació.

Directora de l’Institut de Recerca 3iSIC (Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement) i també de l’empresa Quadrant Alfa, especialitzada en formació i investigació en el camp del Màrqueting Digital.

Anteriorment va ser fundadora i directora general de l’empresa Comercio Digital SA que engloba entre d’altres a SoloStocks.com, el major mercat B2B d’Espanya i que pertany al Grup Intercom (creadors d’Infojobs, Softonic, Emagister i altres). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet com: GEAIPC (consultora en Màrqueting Digital ), Alt64 (l’empresa que importa els eyetrackers a Espanya), entre d’altres.

És professora de Màrqueting Digital i d’eBusiness en Màsters i Postgraus en diverses universitats:

UAB ( Universitat Autònoma de Barcelona ) – Escola de Postgrau:

• Màster en Administració i Direcció de Comerços i Distribució (2 edicions a l’any).
• Màster en Direcció i Gestió d’Empreses Internacionals (3 edicions a l’any).
• Màster in Euroasian International Business (impartit en anglès) (2 edicions a l’any).

UAB – Escola Universitària de Turisme i Hostaleria

• Màster en Gestió i Organització d’Esdeveniments – Turisme de Negocis.

UPF – ESCI ( Universitat Pompeu Fabra )

  • Màster en Cercadors (online )
  • Postgrau en Gestió Cultural

UB – Universitat de Barcelona

• Màster en turisme en línia ( CETT )
• Postgrau en Turisme Cultural ( l’IL3 )
• Màster en Globalització ( CEI )

També imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, Universitat de Girona, La Salle, Cambra de Comerç de Barcelona ( i en quatre Cambres més ), ACC1Ó, ICIC – SDE, Agència Catalana de Turisme, Col·legi Oficial de Bibliotecaris … entre d’altres.

Montserrat Peñarroya és autora de la “Guia de Comerç Electrònic ” editada per la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMESTIC i de “Màrqueting Electrònic per a Turisme Cultural”, editat per Vitel.la.


Sessió 6: L’auge de les aplicacions mòbils per a les activitats de natura i oci
La importància de les aplicacions mòbils per les destinacions de muntanya
10 Abril. 09.30h – 11.00h 

En pocs anys, internet ha passat de la connectivitat interactiva basada en el web 2.0 i en les xarxes socials, a la connectivitat mòbil 3.0. El telèfon ha esdevingut un smartphone i el PC un tablet. Les aplicacions són els programes que doten de funcionalitat a aquests dispositius mòbils, n’hi ha milers, estan a l’abast de tothom i evolucionen molt ràpidament.
En aquesta sessió analitzarem el desenvolupament del mobile marketing i de les App’s, especialment d’aquelles creades pel turisme. Veurem com ens poden ajudar a rellançar la freqüentació a la muntanya, donar a conèixer l’oferta turística, i aportar valor a l’experiència del turista.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr