Sr.Bohuš Hlavatý

Sr Bohuš Hlavatý, President del Consell d’Administració i director general de TMR
Bohuš Hlavatý va ser nomenat President del Consell d’Administració de TMR al juny de 2009. Sota la seva direcció com A CEO, TMR ha experimentat una exitosa revitalització i ha començat a utilitzar les sinergies entre les seves filials, així com una exitosa emissió de valors a la Borsa de Bratislava .
Des de 2006 ha ocupat nombrosos llocs directius d’alt nivell en la indústria hotelera i de turisme a l’Alt i Baix Tatras . De 2006 a 2008 va ocupar el lloc de director general de Jasna Nízke Tatry (predecessor del TMR), així com de Tatras Cableways .
Anteriorment va ocupar càrrecs d’alta direcció en empreses FMCG (productes de gran consum), a Eslovàquia , Polònia i República Txeca :
• Vodní sklo Brno – Vicepresident de la Junta Executiva (2003 – 2006)
• Wyborova SA (Pernod Ricard Polònia) – Director de Vendes ( 2001-2003 )
• Seagram Polònia – Director de Vendes (1999 – 2001)
• Seagram Eslovàquia – Director de Vendes (1995 – 1999)
• BOBI Eslovàquia (des de 1997 Kimberley Clark) – Director (1994-1995 )


Sessió 8: La diversificació turística de les estacions de muntanya

Rejoveniment i consolidació dels complexos turístics de muntanya: Quins són els factors clau per a l’èxit? El cas de Tatra Mountain Resorts S.A.
10 d’Abril, 15.00 – 16.30

Dins la presentació veurem la història de la companyia Tatry Mountain Resorts: sobre com varem construr la nova era dels Tatras mitjançant diverses inversions als nostres complexos: capacitat de transport, pistes d’esquí, neu artificial, restauració a pistes, botigues i lloguer de material, parcs aquàtics i hotels, i de com gestionem de manera activa i professional la nostra empresa mitjançant la comercialització, els esdeveniments i la comunicació activa amb els nostres clients.

Veurem com el nostre desenvolupament va lligat al fort potencial dels nostres mercats a Centre Europa, i el seu creixement i treball actiu allà, especialment en els mercats txec i polonès.

Presentation

Video

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr