Núria Tarré

Nuria Tarré, 40 anys, llicenciada en Administració i direcció d’Empreses per ESADE.

Ha desenvolupat la seva experiència professional en els sectors de telecomunicacions, retail i turisme, focalitzant-se principalment en les àrees de marketing, vendes i servei al client, llançament de nous productes i noves línies de negoci en diferents països europeus.

Va treballar durant 13 anys per la consultora en estratègia Oliver Wyman, com a sòcia en el sector de telecomunicacions amb base a Paris.

També va ser Chief Commercial Officer de la companyia aèria Spanair, membre de Star Alliance i des del juliol del 2012 és Directora General de Granvalira.


Sessió 6. El auge de les aplicacions mòbils per a activitats de muntanya i oci

Les noves aplicacions d’Andorra i el concepte de Smart Country com a benefici per al turisme
 10 d’abril, 09.30 – 11.00h 

Andorra aposta per esdevenir un Smart Country i per a que la innovació tecnològica estigui al servei del turisme que és un dels principals motors econòmics del país. La tecnologia serveix per a canviar radicalment la experiència turística del client, donar-li un millor servei i conèixer millor les seves necessitats. El repte encara és més complex quan els serveis es traslladen a la muntanya per esdevenir una “Smart Mountain”. La sessió presentarà aquesta estratègia així com exemples d’aplicacions i de serveis que se’n deriven per al País i per a Grandvalira.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr