Márcio Favilla

El Sr Márcio Favilla Lucca de Paula és actualment Director Executiu de Competitivitat , Relacions Exteriors i Associacions de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) radicada a Madrid (Espanya), càrrec que ocupa des de gener de 2010.

Des d’abril de 2007, el Sr Favilla Lucca de Paula va ser Viceministre de la Secretaria de Relacions Institucionals de la Presidència del Brasil.

Abans d’aquest nomenament , va ser el primer viceministre de Turisme de Brasil (2003-2007), on va exercir un paper clau en la reestructuració del primer ministeri dedicat exclusivament al turisme al Brasil.

Durant el seu mandat com a viceministre de Turisme, va participar activament en el desenvolupament i l’execució del primer pla nacional de turisme i va treballar per incrementar tant les arribades de turistes al país com el turisme intern.

També va participar en nombroses activitats de l’OMT com a Cap de la Delegació Brasilera en totes les reunions de l’Assemblea General i del Consell Executiu des de 2003 fins 2006, i va ser president de la Comissió de l’OMT per les Amèriques el 2006 .

Entre 1999 i 2002 va treballar en el Ministeri de Desenvolupament, Indústria i Comerç Internacional com a Cap del Departament Nacional per al Registre d’Empreses , entre d’altres càrrecs .

El Sr Favilla Lucca de Paula va estar a Belo Horizonte des de 1980 fins a 1998, primer al Banc de Desenvolupament de Minas Gerais i posteriorment en la Secretaria d’Estat de Finances d’aquest mateix Estat .

El Sr Favilla Lucca de Paula té un màster en Estudis del Desenvolupament de l’Institut d’Estudis Socials de l’Haia (Països Baixos), on es va especialitzar en planificació del desenvolupament regional (1985-1986). Va obtenir la seva llicenciatura en Econòmiques a la Universitat Federal de Minas Gerais (1979) .
Nascut el 1958 , el Sr Favilla Lucca de Paula és ciutadà brasiler.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr