Jordi Ferrer

Jordi Ferrer és Soci – Director i fundador de T & L. Posseeix un PDD per l’escola de negocis IESE de Barcelona, una MIM per la California State University de Northridge (Califòrnia) , i un MBA i Diploma en direcció empresarial d’ESADE.

Durant els darrers 15 anys ha estat responsable de més de 250 projectes relacionats amb els sectors de turisme i oci. Ha treballat per a entitats multilaterals i clients de primer nivell en el sector privat, i també ha assessorat a un gran nombre de consells d’administració i presidents d’empreses líders en el sector oci.

Així mateix, compta amb més de deu anys d’experiència professional assessorant a parcs temàtics de gran format i a complexos turístics . També ha prestat serveis d’assessoria a la presidència de Warner Music Europa a Alemanya durant un període de 5 anys.

És membre fundador de ULI Europe (Urban Land Institute) i membre fundador i vicepresident de l’Aula d’Innovació Turística d’ESADE. Ha estat conseller d’un fons d’inversió de capital estranger per al desenvolupament de projectes d’entreteniment de gran format.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr