Bruno Lüthi

Després de graduar-se de l’escola de turisme de Sierre, Bruno Luhti va iniciar la seva carrera professional com a editor en “hotel+touristik revue” a Berna (Suïssa).

Més tard, i durant diversos anys, va treballar en comunicació corporativa i com a periodista a Zuric.

Després va estar 5 anys a càrrec del Programa de Qualitat de Turisme de Suïssa, a La Federació de Turisme de Suïssa a Berna.

Des de 2001 dirigeix les accions de màrqueting de la secció de refugis de muntanya del Club Alpí Suís.

És un apassionat excursionista, ciclista i esquiador expert, i un entusiasta practicant de curling. A més de la seva família, està molt interessat en temes de caràcter cultural i social.


Sessió 4: El valor de l’allotjament i la restauració típics de muntanya

L’hostaleria als alts Alps: el cas de la cadena de refugis del Club Alpí Suís, Club Alpí Suís
 9 d’abril, 13.30 – 17.00h  

Els refugis de muntanya del Club Alpí Suís compten amb una tradició de més de 150 anys. Construïts originàriament per donar aixopluc a alpinistes i escaladors, s’han reconvertit en còmodes edificacions de muntanya adaptades a les necessitats d’excursionistes i senderistes, proporcionant serveis hotelers com restauració, habitacions petites i sanitaris, tot això sense deixar d’oferir una experiència única en un entorn natural inigualable.

A conseqüència del canvi climàtic i d’acord a les demandes dels nous consumidors, a finals del segle passat el Club Alpí Suís va optar per la modernització de la seva xarxa de refugis, oferint més serveis i adaptant-se a les necessitats de nous segments de mercat

Solucions arquitectòniques i tècniques innovadores, combinades amb nous serveis, i amb una estructura de comercialització àgil i moderna, el SAC ha aconseguit donar la volta i incrementar cada any el nombre de pernoctacions i el seu volum de negoci.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr